De Kracht Van Geluid – kan muziek DNA veranderen?

Total
0
Shares

Muziek, geluid, we horen en genieten ervan omdat het trillingen zijn die we met onze oren kunnen ontvangen. Maar deze trillingen kunnen nog veel meer. Een Russische onderzoeker experimenteerde in 2011 met slechts geluid- en lichtfrequenties waarmee hij het DNA van een kikker embryo veranderde in een salamander embryo. Puur door de DNA informatie via licht – en geluid over te hevelen.

“The knower of the mystery of sound knows the mystery of the whole universe.” – Hazrat Inayat Khan

Maar dat is niet de enige super power van geluid. Spaanse en Amerikaanse onderzoekers hebben geëxperimenteerd met het laten vliegen van objecten puur op geluidsgolven, een Britse Saxofonist heeft zelfs een apparaat gemaakt dat geluid gebruikt om water binnen enkele seconde te laten koken, iets waar menig onderzoeker zijn hoofd nog over buigt. En men experimenteerde ook al met geluidspulsen in vloeistof, hiermee werd licht gecreëerd, er komt zelfs een hele grote intensiteit van energie vrij. Tevens kwam men tijdens een onderzoek erachter dat pulserend geluid zich sneller dan het licht kan bewegen. De snelheid van de bewegingen van de geluidstrillingen konden zelfs oneindig worden.

Geluid dat Virussen Dood

In 2008 vonden enkele onderzoekers zelfs een frequentie waarop eenvoudige virussen werden gedood. Dat komt voort uit het feit dat elk object een frequentie heeft waarop het van nature vibreert. Zou muziek hiermee het medicijn van de toekomst kunnen zijn?

Bron: Gaia.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Elke week inspirerende artikelen in je mail.

You May Also Like