Gelukkig Kan Mijn Harnas Nu Af

Total
0
Shares

De laatste paar dagen was ik in Spanje met collega’s en vrienden. Wat een heerlijke tijd hebben we gehad! Ik heb er in alle openheid en kwetsbaarheid van genoten. Zo blij en dankbaar dat ik nu aanwezig kan zijn zonder de gedachte dat ik me moet inhouden.

Ik draag mijn harnas niet meer…

Oh ja, ik had meerdere lagen nodig om mezelf ‘veilig’ te voelen. Ik dacht echt dat mijn gevoelens tonen veel te gevaarlijk was. Als kind had ik geleerd om mezelf te verstoppen en daar was ik met de jaren behoorlijk goed in geworden.

Maar door persoonlijke ontwikkeling werd mijn harnas steeds dunner en veranderde ik in een veel leukere vrouw. Ja, al dat gewicht van zo’n soort bescherming was een ware last. Nu ik weet dat ik het niet meer nodig heb, ben ik veel flexibeler, speelser en vrolijker.

Hoe zit dat met jou? Ik nodig je uit te delen hoe jouw bescherming je misschien nog tegenhoudt of dat je wellicht al e.e.a. hebt afgelegd? Ik ben nieuwsgierig!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Elke week inspirerende artikelen in je mail.

You May Also Like