In Co-Creatie Met Het Universum: XaYinkra.com

Total
2
Shares

Hoe is XaYinkra ontstaan? Ja dat is natuurlijk een verhaal apart, een creatieproces zonder sturing, in volledige overgave met het universum, vol in verbinding ontstond daar binnen 5 minuten een naam die nog compleet blanco was en inspireerde tot een logo dat werkelijk in 30 seconde ontstond. Kijk dan weet je dat je in de flow zit (alhoewel je nog geen idee hebt van welke flow..). In deze blog, het hele verhaal.

Ik heb zelf zulke mooie ervaringen met o.a. het werk van Joe Dispenza, het voelen van meerdere dimensies, de kracht van mediteren, intenties zetten en creëren zonder te bedenken, dat ik die heel graag wil delen. Maar dan dus wel op een manier zoals ik die ook ervaar in die meditaties; echt & voelbaar en zonder enige vorm van terughoudendheid.

Alleen het experiment al bezorgt me een glimlach van oor tot oor. Als ik iets online creëer begint dat vaak met een naam, de url, waarop ik iets kan bouwen. Eigenlijk liep ik daar al maanden tegen hetzelfde probleem; alles wat woorden had, of een naam, had betekenis. Daar zat al een lading op. Heel vervelend als je juist helemaal vanuit niets wilt creëren. Ik wilde echt een blanco canvas maar dan dus online.

Zo zat ik van de week een beetje op beschikbare domeinnamen te zoeken en scrolde wat door namen heen. Hoe bedenk je een naam die niet bestaat…. Voor even was het stil en zakte ik in het gevoel.

Overgave.

“Kom maar door met die naam”, zei ik in gedachte tegen niemand in het bijzonder. En voor ik het wist tikte mijn vingers een eerste letter: X  iets met een x, …daarna een a, toen volgde de Y en de rest ging als vanzelf. XaYinkra.

Een Blanco Canvas, Google kon niets vinden

Ik geloofde mijn ogen niet toen ik snel checkte wat deze naam betekende. Google kon niets vinden! Nog een keer zoeken op ‘betekenis XaYinkra’ en Google kon nog steeds niets vinden.

Ook Hostnet gaf me een volledige lijst me beschikbare domeinnamen, ook de .com was nog vrij. Jiehoeeeee, een blanco canvas! Ik kan je niet vertellen hoe blij ik hiermee was. Het maakt namelijk dat echt alles mag ontstaan.

In deze weken voor het einde van het jaar heb ik helemaal vrij genomen, puur om veel te mediteren, echt te voelen wat er mag gaan bewegen even met mezelf te zijn. En in elke meditatie neem ik ook de intentie voor XaYinkra mee, wat mag er gecreëerd worden? Komt er iets op? Een idee, een verhaal, een ervaring? Een kleur, foto of gevoel? Dat wat direct goed voelt gaat erop of het nu af is of niet.

En zo ontstond ook werkelijk in 5 seconde het logo. Ik zette de naam in Photoshop neer en voelde direct de dat X en Y in hoofdletters moest. Die twee letters schoof ik over elkaar heen waarmee het symbool ontstond. Bam! Klopte als een bus.

Een website die zo intuïtief mogelijk gemaakt wordt, het creatie proces direct zichtbaar, geen businessmodel of doel, geen idee waar het naartoe gaat. Ik blijf afstemmen op dat wat ik voel in mijn meditaties elke dag, in de flow en verbinding, iets maken dat helemaal klopt voor mij. Ik word er helemaal gelukkig van en kan niet wachten om te zien wat er allemaal gaat ontstaan.

En toen ging ik schrijven

Ja met dat verlangen begon het allemaal, ik kon nu eindelijk al die blogs schrijven die ik wilde delen over manifesteren in een wereld van multiple dimensies. Dagen gingen voorbij en voor ik het wist stonden daar de eerste artikelen.

Toch klopte er iets niet, ik werd er nog niet bijster enthousiast van. Het was zo’n one-man show…. Ik besloot de hele website maar weer even weg te leggen en weer te gaan voelen wat nu die volgende stap zou moeten zijn.

Die week schilderde ik weer, heb ik veel buiten in de zon doorgebracht en besloot ik eigenlijk na een week dat dit het gewoon niet was. Ik sloot het hoofdstuk af. De website zelf wachtte geduldig in de oneindigheid van de digitale dimensie die internet heet.

Niet één waarheid

Pas dagen later na een meditatie voelde ik “het mag allemaal wel wat minder serieus” ik moest er ook hard bij lachen. Alsof ik de wijsheid in pacht had? Nee, natuurlijk niet. Kijkend naar mezelf, hoe ik alle boeken, workshops en websites heb doorgespit op zoek naar een antwoord. Uiteindelijk was het allemaal waar en heb ik overal mijn eigen antwoord uitgehaald. Dat wat klopte voor mij. Ik geloof niet in één waarheid of goeroe.

Durf ik dit te delen?

En daarin zat mijn opening! Durf ik mijn prille creatie open te stellen? Hoe wordt dit een echte co-creatie? Het antwoord was eigenlijk heel erg voor de hand liggend. Ik spar al jaren met professionals die zich op het gebied van spiritualiteit/persoonlijke ontwikkeling begeven. Hoe ze vanuit hun hart kunnen ondernemen. Vaak gaat het dan ook over de bijzondere verhalen die ze te vertellen hebben en hoe ze die kunnen overbrengen. Ik had al met zoveel van hen artikelen geschreven, ideeën en visies gedeeld. Ik kon ze nu een platform aanbieden waarop ze samen hun krachten konden bundelen.

En daar voelde ik de flow weer, de eerste auteurs hebben een profiel gekregen, hun artikelen staan erop. Ik spreek ze toch regelmatig dus dan kunnen we gelijk sparren over de ontwikkeling van XaYinkra. Een waar co-creatie project waarvan ik ook nog steeds niet het idee heb van waar het naartoe gaat

…. to be continued.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Elke week inspirerende artikelen in je mail.

You May Also Like