Onze Auteurs

XaYinkra is een inspiratieplatform dat mogelijk gemaakt wordt door de meest uiteenlopende professionals op het gebied van spiritualiteit en/of persoonlijke ontwikkeling. Zij delen hier hun bijzondere verhalen,nieuwe perspectieven & persoonlijke ervaringen met jou.

Alle auteurs ken ik persoonlijk. Daarom durf ik ze ook met volle overtuiging aan te bevelen. Als je een vraag hebt voor één van hen kijk dan op de profielpagina voor meer contactinformatie/website. Ze staan ervoor open om benaderd te worden, dus stel gerust je vragen.

Kan ik je helpen met de juiste match?

Heb je een specifieke vraag, wil je hulp of antwoord ergens op en weet je niet precies wie je daarvoor moet hebben? Dan help ik je graag verder, mail me via info@xayinkra.com dan stel ik je voor aan diegene die het beste bij je past.

Al 12 jaar run ik met veel passie een eigen praktijk die zich richt op heling en persoonlijke ontwikkeling. Ik maak gebruik van onder meer Inzichtsessies met de paarden, Meditaties, Ademhalingssessies, Visualisaties, EMDR, EFT en Delenwerk, gecombineerd met de door mij zelf opgedane ervaringen. Het is mijn passie geworden om de inzichten die ik door de jaren heen vergaard heb met anderen te delen op een manier dat het jouw inzichten worden waardoor jij de levensenergie weer gaat voelen!
Latest from Angelic Brinkhuijsen
Ik geloof dat als we kiezen voor liefde in plaats van angst, we het leven kunnen leiden waar we ten diepste naar verlangen. Je bent een vat vol potentie”, zeg ik vaak tegen mijn cliënten. Je hiervan bewust zijn en er sturing aan geven is het enige dat je nodig hebt. Innerlijk leiderschap kun je ontwikkelen. Zodat je trouw kunt zijn aan je eigen waarheid en durft te staan voor wie je werkelijk bent, schaamteloos en vrij uit. Wil jij weten wat jou beweegt? Bezielt? Waar je hart van gaat zingen? - www.goodlifeguidance.com
Ik ben Marlouk van Gooswilligen en werk als Sjamaan Moonheart met oeroude sjamanistische rituelen & ceremonies. Tijdens de rituelen ben ik in staat alles wat niet bij je hoort te laten verdwijnen en je weer in contact te brengen met je werkelijke essentie, in het sjamanisme je ziel genoemd. www.moonheart.nl
Ik ben Natashja van Ginkel en ik heb een grote liefde voor het ontwikkelen en vergroten van het bewustzijn d.m.v. creatieve activiteiten, waar ik dan ook met heel veel plezier en enthousiasme workshops en cursussen in geef. Dotpainten is één van mijn grote passies. Je vergeet alles om je heen en komt volledig bij jezelf. Uit je hoofd, en in je hart! Daar waar je kracht zit. En dat gevoel deel ik heel graag via mijn workshops dotten. Daarnaast werk ik met de kracht van Edelstenen d.m.v. het gebruik van edelsteenpoeder en elixers in de verf welke ik gebruik in mijn werk maar ik je ook leer tijdens de workshops.
Latest from Natashja van Ginkel
Het is misschien wel mijn levensexperiment; hoe kan ik in volle overgave leven? Echt in verbinding met dat wat waar is voor mij, helemaal vrij en in de flow? Ongeveer 5 jaar geleden besloot ik: ik ga dit mijn hoofdprioriteit maken in mijn leven, ik wil weten wat er gebeurt als ik dit echt durf te doen. Uiteindelijk resulteerde dat in mijn droomleven hier in Zuid Spanje, dat trouwens nog steeds elke dag opnieuw gecreëerd wordt. Zo maak ik intuïtieve kunst, schrijf ik over wat mij raakt en help ik andere met die eerste stappen om ook in volle overgave & vrij te leven. - www.tessasmits.com
Mijn naam is Danique de Roo, sinds 2014 ben ik werkzaam als begeleidster en lichaamswerker in mijn praktijk YanuShewa. Tijdens een sjamanistische reis kreeg ik de naam Yanu Shewa door. Dit was voor mij een duidelijk teken om deze te gaan uitdragen en te gaan staan voor wie ik werkelijk ben. Mijn missie is om mensen te begeleiden bij het her-vinden van hun ware essentie en hun droom te leven. Om ze vanuit liefde, kwetsbaarheid en wijsheid te herinneren wie ze werkelijk zijn. Herboren worden in Eigenkracht, Eigenwaarde, Eigenliefde & Eigenschoonheid. - www.yanushewa.com