Moeder Aarde Roept Ons Op Om Weer Eén Te Worden

Total
0
Shares

De veilige bedding die Moeder Aarde geeft was de afgelopen werken ineens weg, zij liet duidelijk van zich horen.  Ik was in Bali en de aardbevingen die daar plaatsvonden trilde door tot in iedere cel van mijn wezen. Het voelde alsof de grond onder me vandaan wegzakte. Ik voelde me onveilig. De natuurlijke balans waar zij voor zorgt was niet meer voelbaar in mijn lijf. Ze liet me voelen dat ik slechts een ‘puppet’ ben en zij bepaald wanneer genoeg genoeg is. Door dit te voelen besefte ik me nog meer dat wij mensen het zo vanzelfsprekend vinden dat zij er altijd voor ons is. We nemen voor lief dat de veilige bedding er onvoorwaardelijk is ongeacht ons handelen.

Bestaansrecht: Wat is mijn plek op aarde?

Het thema bestaansrecht en mijn plek op aarde werd tot in de diepte aangeraakt. Ik werd uitgedaagd me nog meer te verbinden met mijn eigen lichaam. Hoe kan ik er in godsnaam zijn voor Moeder Aarde als ik niet eens zelf volledig aanwezig ben in het hier en nu? Zuinig, zacht en liefdevol ben voor mijn aardse lichaam, iedere dag weer. Door te luisteren naar de fluisteringen van mijn lijf, mijn intuïtie en daar direct gehoor aan te geven. Het gaat zelfs voorbij aan mijn intuïtie, het is mijn oerinstinct. Rauw en teder tegelijkertijd. Dit deel in mij wordt nu nog zichtbaarder op een plek waar de Aarde trilt. Mijn hele basis wordt losgetrild. Ze herinnert mij eraan dat ik veiligheid en geborgenheid in mezelf mag voeden en voelen.

Routine & verplichtingen drijven ons weg van onze ware essentie

Wij mensen raken zo verdwaald in het dagelijkse leven. We vergeten om écht tijd en ruimte voor onszelf te creëren. Elke dag weer beginnen we met routines en verplichtingen naar onszelf en anderen toe, deze drijven ons nog verder weg van onze ware essentie waardoor we aan het einde van de dag uitgeput zijn en rust nodig hebben. Moeder Aarde laat zich nu horen om ons eraan te herinneren dat we niet aanwezig zijn in ons lichaam. Dat we voorbij gaan aan het moment, de schoonheid van alles om ons heen, de prachtige natuur die ervoor zorgt dat wij in balans zijn. Ze heeft ons nodig, we doen het Samen. Heb respect voor jezelf en daarmee ieder mens en dier. Moeder Aarde is de basis van al het leven zoals wij het kennen.

Mother Earth is calling us to be One with her. And respect the sacredness of Life.

My Blessings go out to all the people in Lombok ❤ Much Love from Bali

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Elke week inspirerende artikelen in je mail.