Over XaYinkra

Ik ben Tessa Smits, initiatiefneemster van dit online inspiratie platform XaYinkra. Al jaren werk ik als sparringspartner samen met de meest uiteenlopende professionals. Zij hebben één ding gemeen: ze volgen allemaal hun hart in wat ze doen en hebben als missie, jou in contact brengen met jezelf. De één doet dat als sjamaan en heeft daar de meest bijzondere rituelen voor, de ander coached met behulp van paarden of heeft zich verdiept in Ayahuasca. Weer een volgende doet dat juist in de vorm van wandelcoaching of meditatie technieken.

Mijn eigen ervaring (en ik heb wat uitgeprobeerd in spiritueel/persoonlijk ontwikkelingsland) is dat er niet één waarheid of antwoord is. Wat werkt voor de één hoeft helemaal niet het antwoord te zijn voor de ander. Het is juist belangrijk dat je je eigen pad loopt en constant voelt of iets bij je past of niet.

Daarom heb ik al die geweldige mensen hier samengebracht, zo kun jij door alle artikelen heen struinen en zelf voelen wat je raakt. Daar waar het kippenvel op je armen staat of een rilling door je lijf loopt weet je dat je iets hebt gevonden dat weleens belangrijk voor je kan zijn.

Het is jouw ontdekkingsreis en al deze bijzondere professionals staan voor je klaar om je daarin te begeleiden.

Heel veel lees plezier!

Warme groet, Tessa Smits

Wat Betekent XaYinkra?

Ja dat is natuurlijk een verhaal apart, een creatieproces zonder sturing, in volledige overgave met het universum, vol in verbinding ontstond daar binnen 5 minuten een naam die nog compleet blanco was en inspireerde tot een logo dat werkelijk in 30 seconde ontstond. Kijk dan weet je dat je in de flow zit (alhoewel je nog geen idee hebt van welke flow..) en het kan dus ook niet anders dan dat ik daar een uitgebreide blog over heb geschreven. Lees hier het hele verhaal >>