Sex Als Toegangspoort Tot Multiple Dimensions

Total
0
Shares

Durven aanwezig te blijven, te verbinden en in volle overgave te zijn. Een manier van sex die niet gaat over lust maar over sexuele energie inzetten om in compleet andere dimensies te reizen.

Wie Resoneert Met Jou?

Het is direct voelbaar, die persoon waarmee je resoneert, je staat dan namelijk direct aan! Dat is dermate intens dat er twee dingen kunnen gebeuren; of je schiet in je angst en floept eruit of je durft in volle overgave met elkaar te verbinden.

Als dat laatste gebeurt is de Sky werkelijk niet eens meer de limit. Dan is elke aanraking elektriciteit. Lichamen die elkaar voelen op een heel ander niveau, een gevoel van eenheid, dat je letterlijk verdwijnt en samen in staat bent andere dimensies te betreden.

In volle Aanwezigheid & Verbinding

Dit heeft weinig meer te maken met de sex gebaseerd op lust. Doordat je beide zo aanwezig blijft en in volle verbinding gaat, ontstaat er een hele andere ervaring. De sexuele energie is op dat moment puur een versneller om samen in een andere staat van zijn terecht te komen.

Het allerbelangrijkste is aanwezigheid, dus niet in je eentje het heelal gaan rondsurfen. Ook leuk, daar niet van, maar dan zet je niet de mogelijkheden in die je juist samen kunt bereiken. Door aanwezig te blijven en dus in verbinding met die ander kun je de trilling samen verhogen en echt samen reizen. Je zit lichamelijk namelijk zo dicht op elkaar dat je samen één kunt worden. De cellen, je energie kent het verschil niet meer en dan samen op avontuur!

Hoe kom je samen in de juiste staan van zijn?

Het ligt er maar net aan hoe je je voelt wat je nodig hebt om samen in die staat terecht te komen. Soms is het zetten van de intentie al voldoende. Ook kan bepaalde muziek je meenemen of wat dacht je van starten met een meditatie (neem bijvoorbeeld de Pineal Gland Meditation van Joe Dispenza, die activeert precies dat gebied in je hoofd dat ervoor zorgt dat je gemakkelijker openstaat voor nieuwe ervaringen). Neem de tijd, start met massage of een ademhalingsoefening. En verwacht niets! Er kan pas iets ontstaan als je je volledige overgeeft aan alles en niet meer gaat bedenken of invullen wat er moet gebeuren.

Geen Tijd

In een andere dimensie zijn betekent vaak ook dat je gevoel van tijd verliest. Je voelt dus ook letterlijk dat je in een hele andere dimensie terecht komt, je bent wel aanwezig maar niet meer perse in de kamer. Ik heb wel meegemaakt dat we echt een wekker moesten zetten om ervoor te zorgen dat we op tijd weer eruit kwamen omdat er gerust uren verstreken terwijl dat helemaal niet zo voelde. (Je kan er natuurlijk ook een weekend voor vrij nemen en helemaal geen wekker zetten maar kijken wat er gebeurt, hoe meer overgave des te beter).

Geen Plaats

Dit waren meestal ook de partners waarmee de verbinding überhaupt niet plaatsgebonden was, m.a.w. we hoefde elkaar fysiek niet te zien om met elkaar in contact te kunnen zijn. Zeg maar het gevoel dat je iemand opeens moet bellen en dat die ander dan zegt ‘Ja dat had ik ook’. Die verbinding kun je samen versterken, activeren waardoor je elkaar zelfs op duizenden kilometers afstand kunt ‘aanraken’ en echt voelen, alsof diegene gewoon naast je zit in de kamer.

Rustig aan Beginnen: Eye Gazing

Is dit iets teveel in één keer of wil je überhaupt met je partner eens oefenen in aanwezig & in verbinding blijven. Dan zou je ook eens kunnen beginnen met Eye Gazing (binnenkort schrijf ik daar nog een apart artikel over). Je gaat tegenover elkaar zitten, zet de timer op een paar minuten en kijkt elkaar aan. Tijdens het kijken probeer je de ander te zien zonder iets te bedenken of te vinden. Puur aanwezig zijn met de ander. Er is geen snellere manier om met elkaar te verbinden, alsof de lagen en onzin, er in nog geen 30 seconden, vanaf vallen. Meestal komen er emoties op, laat alles gewoon gebeuren, creëer een veilige ruimte voor elkaar. Ook met Eye Gazing kun je trouwens snel het gevoel krijgen dat je samen een andere dimensie in gaat, probeer daar maar eens bij te blijven. Samen experimenteren is zoooo leuk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Elke week inspirerende artikelen in je mail.

You May Also Like